Schrijfcursus Marjon Sarneel

sarneelPERSBERICHT

Nieuwe schrijfcursus:
Schrijven in perspectief

Wordt het verhaal verteld door de overspelige vrouw of de bedrogen echtgenoot? De keuze van het perspectief is belangrijk voor het verhaal. Schrijfdocente Marjon Sarneel wijdt er een spiksplinternieuwe cursus aan. Cursisten leren het perspectief in teksten herkennen en zelf toepassen. Zij leren hoe zij hun verhaalideeën maximalen kunnen uitbuiten. Vanaf donderdag 3 oktober 8 bijeenkomsten in Middelburg (ochtend) en Hulst (avond). Meer informatie: www.marjonsarneel.nl of via info@marjonsarneel.nl

achtergrondinfo:

Marjon Sarneel debuteerde in 2009 bij Compaan Uitgevers met haar roman Maidentrip, waarmee ze in oktober de PZC-publieksprijs won. In 2006 studeerde zij af aan Schrijversvakschool Amsterdam. Tien jaar lang was zij als columniste verbonden aan dagblad BN/DeStem met de column Hoogtij en als recensente voor het (amateur)toneel. Sinds 2002 geeft ze cursussen creatief schrijven in Zeeuws-Vlaanderen en Middelburg. Het nieuwe cursusprogramma staat www.marjonsarneel.nl  Voor www.cultuurbewust.nl schreef Marjon 56 keer tweewekelijks de column Distelpluis over literatuur en wat je verder tegenkomt als schrijver. In 2010 verscheen Het landschap in de hoofdrol, ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van het ZNF, over locatietheater.

Momenteel schrijft Marjon met veel plezier aan haar tweede roman, die speelt op de ijzergieterij van haar opa (ijzergieterij Cosijn in Breda).

 

Dit bericht is geplaatst in Agenda, Cursussen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.