Lezing: Josephine Rombouts in Middelburg

Josephine Rombouts geeft donderdag 14 februari een lezing in boekhandel De Drvkkery in Middelburg over haar boek Cliffrock Castle. Aanvang 19.00 uur, toegang is vrij, aanmelden gewenst.

In haar boek vertelt Josephine Rombouts (1971) over haar ‘droombaan’: als ze met haar gezin vijf jaar aan de Schotse westkust gaat wonen, grijpt ze de kans om housekeeper te worden op het plaatselijke kasteel met beide handen aan. Ze krijgt te maken met Engelse landeigenaren, Franse koks, Schotse onafhankelijkheid, dakdekkers, spoken, etiquette en tradities. Tafeldekken met een meetlat, strenge regels voor het dragen van tweed: Downton Abbey in de 21ste eeuw. Ze studeerde kunstgeschiedenis en Nederlands en woont nu in Vlissingen.

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.