De kunst van exposeren

Kunstenaars leren hun creativiteit te gebruiken, maar leren niet om te exposeren. Dat is de reden dat Laurence Steenbergen besloot een boek te schrijven over ‘De kunst van exposeren’. Vorige week presenteerde ze haar boek in de Drvkkery in Middelburg.


Als je als kunstenaar gaat exposeren komen er veel vragen op je af. Hoe weet je wat je moet doen en waar vind je de juiste informatie? Auteur Laurence Steenbergen is zelf kunstenaar en startte haar carrière in New York, waar zij drie keer exposeerde en haar werk verkocht. Na deze vliegende start exposeerde zij in Europa en in Azië. Bij haar eerste exposities had ze het gevoel dat ze het wiel opnieuw aan het uitvinden was. Daarom verzamelde ze in haar boek alle aspecten die komen kijken bij het exposeren, zoals verzekeringen, contracten en het aanknopen van relaties.

Laurence Steenbergen studeerde bedrijfswetenschappen in Nijmegen en studeerde af in marketing.

Dit bericht is geplaatst in Kunstboeken met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.