Nieuwe Vantoortelbooms op komst

Bericht van Jan Vantoortelboom, via zijn FB:

,,Fijn nieuws van uitgever Atlas Contact: er komt een omnibusuitgave van m’n eerste twee romans, ‘De verzonken jongen’ en ‘Meester Mitraillette’. Buitengewoon toepasselijk bij het verschijnen van ‘Jagersmaan’ in april 2019, want grootvader, soldaat en emigrant Victor Vanheule figureert in alle drie de boeken.”

En een ouder bericht, maar gezien de verschijningsdatum nog steeds actueel: ,,Zojuist bereikte mij het heuglijke nieuws dat de Engelse vertaling van Meester Mitraillette in april 2019 voet aan wal zet in de Verenigde Staten.

 

Dit bericht is geplaatst in Agenda, Nieuw te verschijnen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.