Lezing Kader Abdolah in Goes

PERSBERICHT
De nieuwe stichting Horen, Zien en Lezen organiseert maandag 10 december een lezing met Kader Abdolah. De schrijver vertelt in het tropisch bos in Omnium in Goes over zijn nieuwe boek ‘Het pad van de gele slippers’ en wordt geïnterviewd over zijn carrière.


De stichting Horen, Zien en Lezen wil op verschillende locaties in Goes en omgeving culturele en maatschappelijke activiteiten organiseren. In eerste instantie richt ze zich op literaire evenementen. Eind oktober verzorgde Chris de Stoop, met een lezing over zijn boek ‘Wanneer het water breekt’, de aftrap.
Kader Abdolah is de tweede gast. Abdolah is één van de meest succesvolle schrijvers van
Nederland. Hij verkocht vele tienduizenden exemplaren van romans als ‘Spijkerschrift’, ‘Het huis van de moskee’ en ‘Papegaai vloog over de IJssel’. Onlangs verscheen zijn laatste roman ‘Het pad van de gele slippers’. Daarin gaat het over een jongen uit een traditionele Perzische familie van saffraanhandelaren, die zijn dagen doorbrengt op de toren van het familiekasteel. De vondst van een verrekijker verandert zijn leven. Als de kijker plaatsmaakt voor een fototoestel en later voor een filmcamera is een filmmaker geboren.
De lezing van Abdolah begint maandag 10 december om 20.00 uur. Kaartjes à tien euro zijn te koop bij boekhandels Het Paard van Troje of De Koperen Tuin..

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.