Attentie: Carolijn Visser in Middelburg

Reisschrijfster Carolijn Visser is donderdag 29 november te gast in boekhandel de Drvkkery in Middelburg. Ze praat dan met PZC-journalist Jan van Damme over haar nieuwe boek ‘Zeeuws Geluk’.

foto Lex de Meester

Carolijn Visser (1956) groeide op in Middelburg. Vorig jaar won ze de Libris Geschiedenis Prijs en de Zeeuwse Boekenprijs met ‘Selma’, over het dramatische leven van een Nederlandse vrouw in het China van Mao. In 2013 werd haar boek ‘Argentijnse avonden’ bekroond met de VPRO Bob den Uylprijs. Haar oeuvre omvat inmiddels ruim twintig titels.

Op uitnodiging van de Stichting Voor Regionale Zorgverlening SVRZ  schreef Carolijn Visser ‘Zeeuws geluk’. Ze logeerde in drie woonzorgcentra in Kamperland, Domburg en Aagtekerke en sprak met bewoners en hun familie, met zorgmedewerkers en vrijwilligers. In haar boek verknoopt ze hun verhalen met eigen herinneringen aan haar Zeeuwse jeugd.

De boekpresentatie begint om 19.00 uur, toegang 5,- euro.

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.