College Tour met Alexander Rinnooy Kan

Alexander Rinnooy Kan (foto Christiaan Krouwels) is maandag 12 november te gast in het nieuwe gebouw van de HZ University of Applied Sciences in Middelburg. In een College Tour-achtige setting wordt hij geïnterviewd door Ron Lubbersen en beantwoordt hij vragen uit het publiek.

Aanleiding is het verschijnen van het boek Bordjes duiken. Daarin beschrijft Rinnooy Kan zijn jaren in de wereld van de wetenschap, het bedrijfsleven, de politiek en de cultuur.

Hij is hoogleraar Economie en Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam en Eerste Kamerlid voor D66, maar kreeg vooral bekendheid en verwierf gezag als voorzitter van de Sociaal Economische Raad (SER).

Bordjes duiken is een persoonlijk verslag waarin hij zijn ervaringen deelt over de kunst van het voorzitten en onderhandelen, en zijn liefde belijdt voor muziek, literatuur, reizen en koken.

Het interview is georganiseerd door boekhandel de Drvkkery in Middelburg maar vindt plaats in de nieuwe locatie van de HZ aan het Groenewoud. Aanvang 15.30 uur, gratis toegankelijk voor iedereen. Kaarten kunnen worden besteld op de site van de Drvkkery.

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.