Zielenmenners: een nieuw boek van Terrence Lauerhohn

PERSBERICHT

Terrence Lauerhohn presenteert zijn vierde boek: ‘Zielenmenners’. Eerder verschenen van hem ‘De negen cirkels’ (dark fantasy, 2014), ‘Wegversperring’ (thriller, 2015), en ‘Nirwana’ (thriller, 2016).

Terrence Lauerhohn (1960) is geboren in ’s Hertogenbosch. Hij heeft zijn jeugd en een groot deel van zijn volwassen bestaan in Bergen op Zoom gewoond. Tegenwoordig woont hij in Rilland.
Pas op 51-jarige leeftijd schreef hij zijn eerste roman, ‘Noptula’ (Science-fiction). Sindsdien heeft hij een flink aantal kortverhalen in genre-magazines en verhalenbundels gepubliceerd, waarvan verschillende in de USA.

De auteur meldt over zijn nieuwste boek: ,,’Zielenmenners’ is een spannend en fantastisch verhaal dat vooral over de eeuwigdurende strijd  tussen goed en kwaad (licht en duisternis) gaat, zowel lichamelijk als spiritueel. Het boek bevat naast bloedstollende spanning en rijke fantasie een kwistige dosis horror en sensualiteit, die zelfs af en toe aan erotiek likt.”

Flaptekst:
De ooievaar brengt volgens onze folklore de kinderen. Dit volksgeloof verklaart niks meer dan dat. De mythe heeft echter een duistere, diepere oorsprong.
Het woord ooievaar is een verbastering van het Proto-Germaanse woord auda-bara-, dat letterlijk ‘schatdrager’ betekent. Hij draagt inderdaad een grote schat, de kinderziel. De ziel van het kind komt uit de Andere of Onderwereld. Deze wereld is onder meer via een waterbron te bereiken.
Suzan Maryot is een ervaren politierechercheur in Manhattan. Zij en haar partner Bill jagen op twee seriemoordenaars die allebei bovennatuurlijke krachten schijnen te bezitten. Suzan is vastbesloten om de waarheid over deze twee moordenaars te achterhalen. Wat ze ontdekt is een waarheid die voor gewone mensen beter geheim kan blijven.
… Niet elke mens heeft een menselijke ziel …

Overige gegevens:
Eerste editie: 5 november 2018; aantal pagina’s: 291; Uitgeverij Ambilicious LLP;
ISBN: 9789492551382; 19,95 euro.
website Terrence Lauerhohn: http://www.123website.nl/lauerhohn

Dit bericht is geplaatst in fantasy, thriller met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.