Tournee Wim Hendrikse in Zeeuws-Vlaanderen

De Axelse schrijver Wim Hendrikse (foto Camile Schelstraete) maakt een rondje langs de bibliotheken in Zeeuws-Vlaanderen. Belangstellenden kunnen telkens van 14.00 tot 16.00 uur kennismaken in de bibliotheek van: – vrijdag 9 november, Axel
– maandag 12 november, Hulst
– woensdag 14 november, Oostburg
– maandag 19 november, Terneuzen

Wim Hendrikse (1958) publiceerde sinds 2005 twaalf boeken en werkte mee aan vijf bundels korte verhalen. Hij is vooral bekend van zijn publicaties over David Bowie. In 2016 bracht hij zijn eerste thriller ‘Familiegeheimen’ uit. ,,Ik creëerde detectivebureau Eyewitness en vond dat zo leuk dat ik besloot er een serie van te maken”, vertelt Hendrikse.‘Bloedband’, het tweede deel in de serie, verscheen eerder dit jaar.

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.