Presentatie: ‘Naar het hart van de zee’

De Vlissingse filmmaakster en schrijfster Bo van Scheyen dook in het waargebeurde verhaal van visserman Rob van Belzen. Zij verwerkte het in haar roman ‘Naar het hart van de zee’, die zaterdag 27 oktober wordt gepresenteerd.

Het verhaal in het kort, zoals het in de boekaankondiging wordt verwoord: ,,Op 9 september 2015 valt visserman en schipper Rob van Belzen overboord. Hij draagt geen reddingsvest. Zijn trawler ARM-14 vaart op dat moment honderden kilometers uit de Deense kust en verdwijnt langzaam uit zicht. Urenlang ligt hij in het koude water. Zal hij gevonden worden en zijn familie ooit nog zien? Als een film trekt zijn leven aan hem voorbij. In zijn wanhoop roept hij het uit naar God. Eén ding is zeker: mocht hij gered worden, dan zal zijn leven nooit meer hetzelfde zijn.”

De presentatie vindt zaterdag plaats om 15.00 uur in het oude Stadhuis van Arnemuiden. Het boek kost 17,99 euro.

Dit bericht is geplaatst in Agenda, Proza met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.