Kabouter Speurneus

PERSBERICHT

Kabouter Speurneus is het derde kinderboek van Fiona Hack bij Godijn Publishing. Het boek werd 29 september Boek10|2018 gelanceerd in Schouwburg Het Park, Hoorn.
Fiona Hack (1972) groeit op in De Lier, een klein dorp in het Westland. Ze schrijft van jongs af aan gedichten en korte verhalen. Pas jaren later, als zij lid wordt van een improvisatietheatergroep, pakt zij het schrijven serieus aan. Een cursus ‘creatief schrijven’ zet haar op de goede weg. Eerder publiceerde ze Nadja en Najib en Allard en de magische zuurstok bij Godijn Publishing.

Kabouter Speurneus
De dieren van het Wilde Bos weten niet wat er gebeurt als Ilse de reusachtige slak het bos inkruipt. Ze heeft haar familie verlaten en is op zoek naar een deel van het bos waar ze niemand in de weg zit. Ze is zo groot dat dieren over haar struikelen en zich bezeren. Insecten kleven aan haar slijmspoor vast en ze schuift zelfs een cocon van een blad. Als ze dan wil uitrusten voor de deur van de familie Mestkever, die hierdoor hun mestballen niet in hun huis kunnen slepen, is de maat vol. Ilse moet weg.

Als haar slakkenhuis wordt gestolen, kan Ilse geen kant op. Zonder de bescherming van haar huis is ze niet opgewassen tegen de warme zon. De hulp van Kabouter Speurneus wordt ingeroepen. Lost hij de zaak van het verdwenen huisje op tijd op?

Boek 10|2018
Tien auteurs die samen, als schrijver, het eenzame pad naar de lancering bewandelen. Op 29 september stonden zij samen in het theater! De lancering vond plaats tijdens het SchrijfEvent BOEK10; een schrijversdag voor lezers en schrijvers met workshops, lezingen, meet & greet, inspiratie, netwerken en meer.

Meer informatie:
Het boek is vanaf 29 september 2018 verkrijgbaar bij alle boekhandels. Voor meer informatie: www.godijnpublishing.nl | info@godijnpublishing.nl | 06-30422830

Dit bericht is geplaatst in Jeugdboeken met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.