Margreet de Haan in boekenpanel DWDD

Vlissingse boekhandelaar Margreet de Haan in panel van De Wereld Draait Door

Margreet de Haan, eigenaresse van boekhandel ’t Spui in Vlissingen, maakt dit seizoen deel uit van het boekenpanel van tv-programma De Wereld Draait Door (DWDD). De leden van het panel bespreken elke maand een nieuw boek. Gisteren (dinsdag 25 september 2018) was haar eerste  optreden. Haar favoriete boek was Wanneer het water breekt van Chris de Stoop. De Haan werd vorig jaar uitgeroepen tot ‘beste boekverkoper van Nederland’. foto Ruben Oreel

Het vierkoppige panel heeft nog een Zeeuws tintje. Ook Iris Meijer, boekverkoopster bij Linnaeus Boekhandel in Amsterdam, zit erin. Zij is de dochter van Manda Heddema van boekhandel De Koperen Tuin in Goes. Manda Heddema zat de afgelopen twee jaar geleden in het boekenpanel.

Het boekenpanel bestaat uit vier Nederlandse boekhandelaars/verkopers. Zij kiezen elke laatste dinsdag van de maand voor DWDD hun favoriete boek, nationaal of internationaal, mits in het Nederlands vertaald. Gisteren werd Zomervacht van Jaap Robben tot Boek van de Maand gekozen.

Dit bericht is geplaatst in Biografie, Ondernemend Zeeland. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.