Aankondiging: SchrijfLab de Gedachte

— Persbericht —

Vanaf maandagavond 22 oktober begint de Middelburgse schrijfster Anna Ros aan een nieuwe reeks van haar zo succesvolle schrijflab. Onder de noemer SchrijfLab de Gedachte geeft zij in een tiental lesavonden diepgaand inzicht in het vak creatief schrijven. Met aansprekende opdrachten, hoogwaardig lesmateriaal en ondersteund door een interactieve website wordt Schrijflab de Gedachte de opvolger van het ZB|SchrijfLab dat zij sinds 2016 met veel succes in de bibliotheek in Middelburg organiseerde.

Nu ZB|Planbureau en Bibliotheek van Zeeland zich door bezuinigingen genoodzaakt ziet om andere prioriteiten te leggen en dus het zo goed bezochte schrijflab te stoppen heeft Anna Ros in samenwerking met café Le Penseur een oplossing gevonden om iedereen die wil gaan schrijven of beter wil gaan schrijven toch de mogelijkheid te geven om in Middelburg deze bewezen cursus te volgen tegen minimale kosten. Deelname kost €50 en inschrijving is mogelijk via www.pakjepenenschrijf.nl waar op de schrijflabpagina een inschrijfformulier staat. Meer informatie via: www.pakjepenenschrijf.nl en pakjepen@woordenstorm.nl.

 

Ter info: dit schreef ZB|Planbureau en Bibliotheek van Zeeland naar aanleiding van het stoppen van het ZB|SchrijfLab:

In 2016/2017 en 2017/2018 verzorgde schrijfdocente en auteur Anna A. Ros met succes verschillende schrijfcursussen voor het SchrijfLab van ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland. Tijdens de zeer goed bezochte cursussen gaf zij deskundige uitleg over het schrijfproces en de verschillende aandachtsgebieden. Met kennis van zaken, vele voorbeelden en opbouwende feedback leidde zij de cursisten door de uitgebreide stof, met aandacht voor de verschillende schrijfstijlen en genres. De opdrachten en oefeningen waren goed gekozen, zowel voor de uitwerking van een actueel- of van een toekomstig schrijfproject van de individuele cursist. Haar ervaring en kennis wist zij op een toegankelijke en enthousiasmerende manier over te brengen. Bovendien was zij, ook buiten de cursusavonden om, digitaal altijd zeer goed bereikbaar. Zij wist op deze wijze een prettige sfeer te scheppen waarin de creativiteit en eigenheid van de cursisten tot expressie kon komen.

         Anya Marinissen / Vakreferent literatuur ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland

****************

Anna A. Ros is romanschrijfster, dichteres en schrijfdocente en woont en werkt in Middelburg. Van haar verschenen (niet onder pseudoniem): ‘Een familiezaak’ (toneelstuk, 2007), de romans ‘Een cappu, een latte en een espresso’ (2010), ‘Headwind, Laxmi’s Story’ (2012), het fotoboek ‘Unforgotten’ (2012) en de dichtbundel ‘OVERLEVEN’ (2017). Recent is haar nieuwe roman ‘Surrogaat’ verschenen en komende winter komt het schrijfboek ‘Pak je pen op en schrijf!’ uit.

Dit bericht is geplaatst in Cursussen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.