Goes Kinderstad

PERSBERICHT

Zaterdag 18 augustus is het weer Goes Kinderstad. Volop activiteiten in de binnenstad van Goes.

Foto: Bobbi

Boekhandel Het Paard van Troje, Boekhandel Bruna en Bibliotheek Goes organiseren samen een aantal dingen. Zo komt de enige echte Bobbi naar Goes. Je kunt op de foto met Bobbi, voorlezen en knutselen met Bobbi. Wie kent Bobbi niet? Eén van de meest populaire kinderboekenseries van die moment. Bobbi is in de bibliotheek en bij beide winkels te vinden tussen 11 en 4 uur. Daarnaast kun je bij de Bruna en Het Paard van Troje zelf je eigen jojo beschilderen.

********************

Boekhandel De Koperen Tuin 

Een van de leukste dagen in Goes is Goes Kinderstad. Het is de dag waarop kinderen centraal staan. In de hele binnenstad zijn activiteiten voor de verschillende leeftijdsgroepen te vinden.Traditioneel vindt deze dag plaats op de laatste zaterdag van de zomervakantie.

In Boekhandel De Koperen Tuin staan verschillende dingen op het programma, zaterdag 18 augustus.

Van 11.00 tot 13.00 uur is er een speurtocht uitgezet door Tamara Geraeds, schrijfster van de boeken van Christopher Plum. De opdrachten zijn geschikt voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar oud, ongeveer.

Om 14.00 uur krijgt de boekhandel bezoek van Willem Dieleman, ook wel de ‘pancakeman’ genoemd. Met zijn gasstelletje trok hij over de gehele wereld om op straat pannenkoeken te bakken. Op die manier kwam hij in gesprek met heel veel mensen van over de gehele wereld. Over die ontmoetingen schreef hij een boek, inmiddels een bestseller. Ook nu komt hij met zijn gasstel naar Goes, om in gesprek te gaan met het publiek en om pannenkoeken te bakken uiteraard.

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.