De verborgen wereld

Verlies door de ogen van een kind

Een sprookje over verlies. Zo wordt het boek ‘De verborgen wereld’ van Beatrijs Vermeulen uit Middelburg omschreven. Het is een verhaal over het verlies van een dierbare door de ogen van een kind. De schrijfster: ,,Het plotselinge besef dat iemand er niet meer is, de periode van rouw die volgt, en het hervinden van je eigen kracht. Daar gaat het over.”

De uitgever laat weten: ,,Beatrijs Vermeulen (1977) heeft naast haar baan in het onderwijs ook interesse in het geestelijk welbevinden van mensen. Deze interesse heeft zich, naast het volgen van diverse studies, geuit in het schrijven van dit verhaal.”

Fragment uit het boek: ‘Luister eens, m’n jongen’, zei opa, ‘je moet iets voor me doen.’ Afwachtend keek het jongetje naar opa. ‘Ik wil dat jij de boomhut voor mij afmaakt, dat kun je best. En als je soms niet meer weet wat je moet doen, denk dan aan mij, dan zal je zien dat ik bij je ben en dan zal ik je helpen.’

Het boek kost 14,99 euro.

Dit bericht is geplaatst in Proza met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.