Frank van Pamelen in Middelburg en Terneuzen

PERSBERICHT

Boekpresentatie Frank van Pamelen –
De Vliegende Hollander

In het kader van de Spannende Boeken Weken vertelt auteur Frank van Pamelen op donderdag 7 juni vanaf 19.00 uur in boekhandel de Drvkkery over zijn nieuwe triller ‘De Viegende Hollander’. Een week later, donderdag 14 juni, staat hij om 20.00 uur in Porgy & Bess Terneuzen. Beide avonden zijn gratis toegankelijk.

‘De Vliegende Hollander’ is een thriller gebaseerd op de legende van het over de wereldzeeën dolende spookschip, dat met kapitein Willem van der Decken op paasmorgen 1678 vanuit Terneuzen vertrok. Van Pamelen dook in die historie en neemt de lezer mee in een literaire doolhof vol oosterse gevaren. Een groot deel van het verhaal speelt in Terneuzen.

De schrijver werd in 1965 in Terneuzen geboren. Na de middelbare schooltijd op Petrus Hondius studeerde hij letteren in Tilburg. Daar woont hij nog steeds. Hij publiceerde jeugdboeken en thrillers. Daarnaast is hij ook dichter en kleinkunstenaar, hij is wekelijks te horen als columnist op NPO Radio 1.

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.