Presentatie van Per Ankh Het Levenshuis

Schrijfster en kunstenares Margreet Merenit de Boer uit Middelburg presenteert zondag 3 juni haar spirituele autobiografie ‘Per Ankh- het Levenshuis’ in boekhandel De Drvkkery in Middelburg (aanvang 14.30 uur). Het is haar tweede boek, in 2011 verscheen ‘Zien voorbij de horizon’.

De schrijfster zegt over haar nieuwste boek (Uitgeverij Elikser): ,,Tijdens meditatieopdrachten in de oude heiligdommen langs de Nijl kreeg ik, in het kader van de opleiding Ancient Egyptian Healing, de wonderlijke ervaring dat mijn ziel zich opnieuw verbond met dit mystieke land. De reizen die vooral in het teken stonden van het ‘Kennen van Zelf’ verliepen soms heftig en gingen gepaard met een reinigingsproces op alle niveaus van het ‘Zijn’: fysiek, psychisch-emotioneel en op het niveau van mijn ‘zielenpersoonlijkheid’. Uiteindelijk mondde dit proces uit in een totale heelwording als mens. Aan het eind van het boek neem ik de lezer mee naar het binnenste van de Grote Piramide van Gizeh, waar ik een inwijding onderging als lid van de AMORC, de Aloude Mystieke Orde Rosae Crucis.”

Yvon Taken, één van de founders is van het huidige Healing Centre House of Life in Abydos in Egypte, vertelt iets over het ontstaan van de autobiografie. Ze zal ook zingen en gitaarspelen.

Dit bericht is geplaatst in Agenda, Godsdienst met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.