Joost van Driel signeert in Goes

Schrijver Joost van Driel is zaterdag 12 mei de literaire attractie in de boekwinkels van Goes. Van 13.00 tot 14.30 is hij aanwezig in Het Paard van Troje en van 14.30 tot 16.00 in De Koperen Tuin. Hij signeert zijn pas verschenen roman ‘Jaren van de tijger’, waarin vechtsport en liefde hand in hand gaan.

foto Ruben Oreel

De in Koudekerke woonachtige schrijver debuteerde vorig jaar met ‘In het museum’, een bijna mystiek verhaal over een jongen die een eigen wereld ontdekt tussen de dinosaurussen in het natuurwetenschappelijk museum in Brussel. De jury van de Zeeuwse Boekenprijs kende hem voor dat boek de ‘accolade’ toe voor ‘het beste debuut’.

Speciaal voor de signeersessie in Goes heeft Van Driel het korte verhaal ‘De walvis’ geschreven. Dit verhaal, in een genummerde oplage van tweehonderd, krijgt iedereen die tijdens het bezoek in de winkel komt gratis. Het verhaal kan dan vervolgens worden gesigneerd.

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.