Lezing Léonie Dieleman in Meliskerke

PERSBERICHT

Lezing Léonie Dieleman – 26 april 2018 19.30 uur in De Boekenmolen in Meliskerke. Over haar boek: ‘De vrouw die zeven koeien waard was’.

De Zeeuwse Léonie Dieleman werkte dertien jaar lang als jongerenwerkster in Mozambique. Op dit moment is ze terug in Nederland om even te resetten en te zoeken naar een nieuwe richting of misschien wordt het wel weer een retourtje Afrika. Dat kan maar zo. Ze heeft er veel ervaring opgedaan en we zijn blij dat ze iets van die ervaring met ons wil delen. Ze vertelt over haar leven / de keuzes die ze maakte/… wat het haar opgeleverd of gekost heeft. We luisteren naar haar en kunnen vragen stellen.

En natuurlijk zien we haar nieuwe boek ‘De vrouw die zeven koeien waard was’ als startpunt van onze ontmoeting. Ze heeft daarin haar belevenissen opgetekend en we kunnen onszelf spiegelen aan die verhalen. Ze signeert dit boek vanzelfsprekend vanavond ook.

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.