Vriendinnendag in Goes

PERSBERICHT

Zondag 25 maart organiseert boekhandel Het Paard van Troje in Goes twee activiteiten tijdens de Vriendinnendag. De auteurs van de boeken ‘Op zoek naar het echte Zeeuwse meisje’ en van ‘Kiek Zeeland’ signeren en vertellen.

Van 14.00 tot 16.00 is er een Meet and Greet met Rachelle Verhage en fotograaf Johan Katerberg. Zij publiceerden vorig jaar het boek ‘Op zoek naar het echte Zeeuwse meisje’. Zeeuwse vrouwen geportretteerd in woord en beeld. Het begrip ‘Zeeuws meisje’ is achterhaald, de vooroordelen nog levend: Zeeuwse meisjes lopen op klompen, karnen boter en eten veel kaas. Hoe dat beeld is ontstaan weten we niet, maar hoe komen we ervan af”. Rachelle Verhage is blogger/ vlogster en oprichtster van ZeeuwZe.

Deze dag verschijnt tevens de herziene druk van ‘Kiek Zeeland’, de ‘enige echte’ Reisgids over Zeeland, met talloze tips voor Zeeuwen en niet-Zeeuwen. Vorig jaar was de eerste editie een groot succes. Auteurs Margot Verhaagen en Martien Luteijn zijn van 13.00 tot 16.00 uur bij de Suffe Tutten in het Stadhuis op de markt om alles over deze reisgids te vertellen. Bezoekers ontvangen gratis Kiek-ansichtkaarten.

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.