‘In het museum’ in de race voor AVN Debutantenprijs

Joost van Driel genomineerd voor debutantenprijs

KOUDEKERKE – Joost van Driel is met zijn roman ‘In het museum’ genomineerd voor de AVN Debutantenprijs 2018. De schrijver uit Koudekerke is een van de twaalf kandidaten. Op 1 maart wordt de shortlist, met drie titels, bekend.

De prijs is bestemd voor het beste Nederlandstalige prozadebuut van 2017. Van Driel won vorig jaar november bij de Zeeuwse Boekenprijs al een ‘Accolade’ voor het beste Zeeuwse debuut. Lees meer over de roman van Van Driel op Zeeland Geboekt.

Dit bericht is geplaatst in Boekenprijs met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.