Lezing Gijs van Wulfen in Middelburg

PERSBERICHT

Lezing Gijs van Wulfen – Innoveer jezelf
Innovatieautoriteit en LinkedIn Influencer Gijs van Wulfen deelt op woensdag 21 februari (16.30 uur) in de Drvkkery in Middelburg zijn inzichten uit ‘Het Innovatiedoolhof’ (Managementboek van het Jaar 2017) en zijn nieuwe boek ‘Innoveer Jezelf’. Toegang is vrij, reserveren kan via de website.


Gijs van Wulfen
Gijs van Wulfen (1960) is professioneel spreker, auteur en trainer op het gebied van innovatie en design thinking. Hij werkte als marketeer in de food-industrie en adviseerde bij Ernst & Young en Boer & Croon. Eind 2002 startte hij een eigen organisatie die zich richt op het versnellen van innovatie in organisaties.
Zijn internationale bestseller ‘The innovation Expedition’ is inmiddels in zes talen verschenen, waaronder Nederlands. Zijn meest recente boek is ‘Het Innovatiedoolhof’ waarin hij vier routes geeft om succesvolle nieuwe business cases op te leveren. Dit boek is uitgeroepen tot ‘Managementboek van het Jaar 2017’.  Gijs was in 2013 een van de eerste Influencers bij Linkedin en heeft 300.000 volgers. Al vier jaar op een rij is Gijs gekozen in de top 10 van de internationale innovatiebloggers top 40.

Innoveer jezelf
Gijs van Wulfen vertelt over alle innovatieobstakels die je tegenkomt als je innoveert. En helpt je om een betere innovator te worden met zijn praktische inzichten en vier inspirerende routes door het innovatiedoolhof
• Hoe omzeil ik alle innovatieobstakels?
• Hoe word ik creatief?
• Hoe weet ik dat er een markt voor is?
• Hoe krijg ik draagvlak voor mijn idee bij anderen?
• Hoe combineer ik innovatie met de dagelijkse zakelijke realiteit?

Vrijkaarten
Vrijkaarten zijn verkrijgbaar in de Drvkkery en online via www.drukkerijmiddelburg.nl/tickets

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.