Presentatie: Trauma en veerkracht

PERSBERICHT

Dinsdag 12 december 2017 vanaf 16:00 uur, Kloveniersdoelen:
Luuc Smit en Manu Keirse over de kracht van veerkracht

Luuc Smit, docent psychotrauma en verliesverwerking aan HZ University of Applied Science, wordt op dinsdag 12 december in de Kloveniersdoelen in Middelburg geïnterviewd over de nieuwe versie van zijn boek Trauma en veerkracht. Klinisch psycholoog Manu Keirse trapt de middag om 16.00 uur af met een reflectie op het boek. Kaarten kosten €6,-

Programma

16.00 uur
Manu Keirse geeft een persoonlijke reflectie op het boek Trauma en veerkracht van Luuc Smit.

16.30 uur
Luuc Smit wordt geïnterviewd door PZC-journalist Jan van Damme over de nieuwe versie van zijn boek Trauma en veerkracht. Hulpverlenen bij schokkende gebeurtenissen. In deze nieuwe versie is een hoofdstuk over kinderen en trauma toegevoegd alsmede PTSS volgens de DSM.V.

17.00 uur
Vragen uit de zaal.

Luuc Smit
Luuc Smit is Hogeschooldocent psychotrauma en verliesverwerking aan de HZ, University op Applied Sciences in Vlissingen. Hij werkt al 35 jaar met getraumatiseerde kinderen en volwassenen. Hij is als hulpverlener verbonden aan het Zeeuws Kollektief voor haptonomie in Middelburg.

Manu Keirse
Prof. dr. Manu Keirse is klinisch psycholoog en specialist in het omgaan met verlies en verdriet. Hij is emeritus hoogleraar aan de faculteit geneeskunde van de Katholieke Universiteit Leuven. Zijn eerste boek Helpen bij verlies en verdriet. Een gids voor het gezin en de hulpverlener (1995) werd een bestseller. Daarna volgden nog diverse boeken als Afscheid van moeder, Van het leven geleerd en Zie de mens. Dit jaar verscheen een volledig nieuwe versie van zijn eerste boek Helpen bij verlies en verdriet.

De boeken van Luuc Smit en Manu Keirse zijn na afloop te koop en kunnen door de auteurs gesigneerd worden.

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.