Lezing: Philip Dröge in Goes

PERSBERICHT

Maandag 11 december geeft Philip Dröge een lezing over zijn zojuist verschenen boek ‘Pelgrim’, 20.00 tot 22.00 uur in Slot Oostende in Goes, kaarten zijn te koop via www.stichtinghistorischslotoostende.nl

Pelgrim beschrijft het leven van Christiaan Snouck Hurgonje, wetenschapper, spion en  vooral avonturier. Als een van de eerste westerlingen dringt hij door tot het heiligdom van de Islam, een leven dat hem brengt naar Mekka, Atjeh en Sumatra. Een man met een dubbelleven. Dröge is de auteur van de bestsellers ‘Moresnet’ en ‘De schaduw van Tambora’.

 

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.