Gesprek: Frénk van der Linden en Mylou Frencken in Goes

Interviewer Frénk van der Linden publiceerde onlangs een boek over zijn werk: ‘Onder Hollandse helden’. Het is geen bundel met zijn beste interviews, maar een verzameling vraaggesprekken – zoals Freddy Heineken, Neelie Kroes, Johan Cruijff, Anouk en Ahmed Aboutaleb – waarvan Van der Linden het meest heeft geleerd.

In een reeks overpeinzingen probeert hij op een rij te zetten wat goed én fout is gegaan. Mylou Frencken wordt wel ‘de ongekroonde koningin van het kleinkunstlied’ genoemd, bij het grote publiek is zij bekend van haar optredens in het televisieprogramma ‘Met het mes op tafel’. Ook zij publiceerde onlangs een boek met interviews met de top van de Nederlandse kleinkunst: ‘Leven in het lied’. Frénk en Mylou vormen een (echt)paar. Maandag 27 november gaan zij in boekhandel De Koperen Tuin in Goes met elkaar in gesprek over hun boeken. Aanvang 19.30 uur, toegang 7,50 euro.

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.