Dostie stevig op tweede plek in strijd om PZC Publieksprijs

Nog twee dagen, dan sluit de stembus voor de verkiezing van het populairste Zeeuwse boek. Tot vrijdag 3 november 12.00 uur kan er voor de PZC Publieksprijs worden gestemd via pzc.nl/publieksprijs. Het boek ‘Aaahn dek’ van Frans Meijaard over de voetbalvrouwen van IJzendijke gaat na drie weken stemmen  fier aan kop. In totaal zijn er circa 1900 stemmen uitgebracht. ‘Dostie’ van Gerda van Wageningen neemt op plaats twee afstand van ‘Terug naar Boerengat’ van Jan Jansen op de derde plaats. Mischa van Broekhoven op de vijfde plaats met ‘Het meisje en de kersenboom’ verzamelt opeens nog tientallen stemmen.

De stand voor de PZC Publieksprijs is nu: 1. ‘Aaahn dek’ van Frans Meijaard (364 stemmen); 2. ‘Dostie’ van Gerda van Wageningen (247); 3. ‘Terug naar Boerengat’ van Jan Jansen (215); 4. ‘Verder op zoek naar Zeeland’ van Danker Jan Oreel (189); 5. ‘Het meisje en de kersenboom’ van Mischa van Broekhoven (177); 6. ‘Onder Zeeuws-Vlamingen’ van Peter Oggel en Romain van Damme (126); 7. ‘Francien de Zeeuw’ van Natasza Tardio (79); 8. ‘Lexicon Bijbels Grieks’ van Johan Murre (77); 9. ‘Kapitein Raubenhaupt’ van Jan Willemsen (72); 10. ‘Watersportvereniging Breskens’ van Wilma Valk (64).

Dit bericht is geplaatst in Boekenprijs met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.