Laatste week PZC Publieksprijs: ‘Aaahn dek’ aan kop

De verkiezing van het populairste Zeeuwse boek van het afgelopen jaar gaat de laatste week in. Tot vrijdag 3 november 12.00 uur kan er voor de PZC Publieksprijs worden gestemd via pzc.nl/publieksprijs. Het boek ‘Aaahn dek’ van Frans Meijaard over de voetbalvrouwen van IJzendijke gaat na drie weken stemmen fier aan kop. In totaal zijn er 1762 stemmen uitgebracht. ‘Terug naar Boerengat’ van Jan Jansen is de nieuwe nummer 3. Zeeuws-Vlaanderen roert zich in alle geledingen.

De stand voor de PZC Publieksprijs is nu: 1. ‘Aaahn dek’ van Frans Meijaard (343 stemmen); 2. ‘Dostie’ van Gerda van Wageningen (212); 3. ‘Terug naar Boerengat’ van Jan Jansen (195); 4. ‘Verder op zoek naar Zeeland’ van Danker Jan Oreel (184); 5. ‘Het meisje en de kersenboom’ van Mischa van Broekhoven (125); 6. ‘Onder Zeeuws-Vlamingen’ van Peter Oggel en Romain van Damme (113); 7. ‘Lexicon Bijbels Grieks’ van Johan Murre (77); 8. ‘Kapitein Raubenhaupt’ van Jan Willemsen (71); 9. ‘Francien de Zeeuw’ van Natasza Tardio (70); 10. ‘Watersportvereniging Breskens’ van Wilma Valk (62).

Dit bericht is geplaatst in Boekenprijs met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.