Boerengat roert zich in strijd om PZC Publieksprijs

Deze keer de schijnwerper op nummer 4 in de strijd om de PZC Publieksprijs. ‘Terug naar Boerengat’ van Jan Jansen maakt stevige progressie, in een paar dagen van 126 naar 161 stemmen. Bijna in de top 3. Wat niet wegneemt dat heel Boerengat en verre omstreken nog wel in beweging zal moeten komen om de IJzendijkse voetbalmeiden te bedreigen.

De stand voor de PZC Publieksprijs is op dit moment: 1. ‘Aaahn dek’ van Frans Meijaard 325 stemmen, 2. ‘Dostie’ van Gerda van Wageningen 175, 3. ‘Verder op zoek naar Zeeland’ van Danker Jan Oreel, 4. ‘Terug naar Boerengat’ van Jan Jansen (161); 5. ‘Het meisje en de kersenboom’ van Mischa van Broekhoven (120); 6. ‘Onder Zeeuws-Vlamingen’ van Peter Oggel en Romain van Damme (104); 7. ‘Lexicon Bijbels Grieks’ van Johan Murre (70); 8. ‘Francien de Zeeuw’ van Natasza Tardio (68); 9. ‘Kapitein Raubenhaupt’ van Jan Willemsen (65); 10. ‘Watersportvereniging Breskens’ van Wilma Valk (62).

Er zijn nu 1650 stemmen uitgebracht. De winnaar van de PZC Publieksprijs ontvangt een bedrag van 500,- euro. Overhandiging: zaterdag 4 november ’s avonds in de ZB Bibliotheek van Zeeland in Middelburg. Stemmen kan tot 3 november 12.00 uur via pzc.nl/publieksprijs. Dit jaar kan er niet meer via de ‘gewone’ postbus worden gestemd.

Dit bericht is geplaatst in Boekenprijs met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.