Presentatie Samenwerken moet!!!

Peter H. de Dreu (1939) in het Bevelandse Driewegen is vooral bekend als verzamelaar van de boeken van Havank, het pseudoniem van de Friese schrijver Hans van der Kallen (1904-1964). Onlangs droeg hij zijn uitgebreide collectie met de avonturen van de Franse politie-inspecteur Charles M. Carlier alias De Schaduw over aan Literair Museum Tresoar in Leeuwarden. In 2012 publiceerde hij een eigen verhaal van Carlier: ‘Schaduw’s impressionist’.

De Dreu was werkzaam als beleidsmedewerker en begon in 1989 het adviesbureau Dreux Management. In de loop van de jaren stelde hij veel van zijn praktijkkennis beschikbaar in boeken als ‘Duurzaam ondernemen’ en ‘Risicomanagement’. Nu publiceert hij een nieuwe uitgave onder de titel ‘Samenwerken moet!!!’ Hij gaat vooral in op fusies van bedrijven. Die kunnen alleen slagen als er goed wordt samengewerkt. Want: ,,Samenwerken is elkaar versterken.” Hij vertelt hoe dat succesvol kan gebeuren.

Het boek ‘Samenwerken moet!!!’ (15,- euro)  wordt donderdag 26 oktober om 19.30 uur gepresenteerd in boekhandel De Koperen Tuin in Goes.

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.