Serenades overstemmen een elegie

Maryline Lamp in Wolphaartsdijk heeft een nieuwe poëziebundel samengesteld: ‘Serenades overstemmen een elegie’. Achterin schrijft ze: ,,Dit boekje gaat over vreugde, verlies, nostalgie, over verwachting en goede hoop.”

Maryline Lamp begon met gedichten schrijven op Curacao, toen ze nog tiener was. Ze studeerde in Groningen en Leiden en droeg haar gedichten voor. Ze woonde in Amsterdam, daar deed ze mee aan literaire theaterproducties. Nu woont ze in Wolphaartsdijk. De afgelopen jaren publiceerde ze in eigen beheer enkele dichtbundels: ‘Creaties voor Wolphaartsdijk’, ‘Mijmering’, ‘Bloesemen!’ en ‘Toegift in een drieluik en nog meer verzen’.

In haar nieuwe bundel ‘Serenades overstemmen een elegie’ heeft de dichteres twaalf gedichten opgenomen. Enkele door haar gemaakte foto’s illustreren het geheel. Het boekje is te bestellen via mjlamp@zeelandnet.nl – het kost 11,50 euro, exclusief verzend- of vervoerskosten.

Dit bericht is geplaatst in Poëzie met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.