Cursus ‘boekschrijven’ in Ellemeet

schrijfCursus boekschrijven in Ellemeet

door Wendy Wagenmakers (PZC)

Als neerlandicus Anne-Marie Maartens uit Ellemeet tien tot veertien mensen enthousiast weet te maken voor een cursus boekschrijven van Bas Jongenelen, komt die Tilburgse schrijver de cursus in Ellemeet geven.

De cursus bestaat uit twaalf bijeenkomsten, waarin cursisten er aan werken om hun verhaal op papier te krijgen. Bij de dertiende bijeenkomst presenteren zij hun eigen boek. En dat boek mag over van alles gaan: van roman tot memoires, van kunst tot wetenschap. Zolang de cursisten de Nederlandse taal maar goed beheersen. De cursus kost 350,- euro. Aanmelden kan via a.maartens@icloud.com

Dit bericht is geplaatst in Cursussen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.