Aankondiging en signeersessie: Ellen De Vriend met nieuwe thriller ‘Geruisloos’

GERUISLOOS RUG.inddPERSBERICHT

Na de succesvolle thrillers ‘Bitterzoet’ (mei 2013), Young-adult ‘Crush’ (oktober 2014), ‘Vermist’ (mei 2016) volgt 12 mei de zomerthriller ‘Geruisloos’ van de Zeeuwse auteur Ellen De Vriend. Zij werkt al ruim zeventien jaar als verslaggever voor verschillende kranten en magazines en heeft sinds 2014 een eigen tekstbureau. Zij schreef eerder een aantal non-fictie boeken, waarvan ‘Ons bin de leste’ over de laatste vrouwen in Walcherse streekdracht het bekendste is.

De Vriend tekende in november 2015 een contract bij Karakter Uitgevers in Uithoorn. Dit is een middelgrote, zelfstandige uitgeverij. Jet van Vuuren, Marion van de Coolwijk en Wouter Helders zijn naast De Vriend de bekende Nederlandse thrillerauteurs van Karakter.

Gevaar schuilt soms in één ogenblik van onoplettendheid

Samenvatting: In Geruisloos is de succesvolle journaliste Stefanie getrouwd met sleepbootkapitein Paul. Hun dochter Nina is zes. Omdat de spanningen in hun huwelijk flink zijn opgelopen, gaan ze op vakantie naar Zeeland. Twee weken tijd voor elkaar in een huisje aan het strand moet hun relatie nieuw leven inblazen. Stefanie raakt in de ban van haar ex-vriend Timo die in een naburig huisje met zijn vrouw Marlen op vakantie is. De gevoelens die ze plotseling weer voor Timo voelt, verwarren haar en brengen haar in een lastige positie ten opzichte van haar man. Dit zet haar relatie nog meer op scherp en opent tegelijkertijd haar ogen voor een nieuwe toekomst, zonder Paul, die steeds meer als een blok aan haar been begint te voelen… Wat begint als een ontspannen vakantie, eindigt als een angstaanjagende nachtmerrie waaruit ontwaken onmogelijk lijkt.

Ellen De Vriend: Geruisloos – Karakter Uitgevers, thriller, 15,- euro. De schrijfster signeert zaterdag 13 mei: 11.30-13.00 uur in boekhandel De Vries Zierikzee, 14.00-15.30 uur in boekhandel Het Paard van Troje Goes.

Dit bericht is geplaatst in Agenda, Nieuw te verschijnen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.