Presentatie gedichtenbundel ‘De landzon die onderging in zeedamp’

de-landzon-die-onderging-in-zeedampPERSBERICHT

LANCERING GEDICHTENBUNDEL
‘De landzon die onderging in zeedamp’

Vrijdag 28 april wordt de nieuwe gedichtenbundel ‘De landzon die onderging in zeedamp’ in Goes gepresenteerd. Auteur is Bert Overbeek. De gedichten gaan over verschillende Zeeuwse dorpen en steden. Aan de hand van de gedichten kan je een mooie fietsroute door Zeeland maken.

De plekken die Bert Overbeek beschrijft in zijn bundel zijn tijdens een flinke fietstocht te ontdekken. De gedichten zijn zo achter elkaar geplaatst dat je langs de Zeeuwse plaatsen kan fietsen die Bert verdicht heeft. Als je dat doet, zie je een groot stuk van Zeeland. De cyclus begint in Goes. Ga op pad met de bundel in de hand en ontdek de schoonheid en diversiteit van Zeeland en de Zeeuwen.

Auteur
Bert Overbeek is in het dagelijks leven organisatietrainer, teaminnovator en coach. Met zijn werk kwam hij regelmatig in Zeeland en leerde hij veel over de provincie. Tijdens zijn verblijf is hij geïnspireerd door de schoonheid van het Zeeuwse landschap en de Zeeuwen en heeft hij deze met woorden in zijn gedichten gevormd.  

 28 april aanstaande wordt de gedichtenbundel gepresenteerd aan het publiek en wordt de bundel uitgereikt aan gedeputeerde Ben de Reu, burgemeester René Verhulst, oud-wielrenner Johnny Hoogerland en oud-wielrenner Kees Bal.

Presentatie gedichtenbundel ‘De landzon die onderging in zeedamp’
Locatie:
Restaurant Karel V
Turfkade 11
4461 AP Goes
Aanvang/inloop 16.30 uur

Uitreiking 17.00 uur

Dit bericht is geplaatst in Agenda, Poëzie met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.