Jan Vantoortelboom geeft schrijfcursus

10-02-2015 CULTUUR:JAN VANTOORTELBOOM:HONTENISSEHalf april organiseert Jan Vantoortelboom een intensieve schrijfopleiding – verhalend proza – in zijn werkkamer. Er zullen twaalf lesmomenten zijn van 3 uur. Vier van de lessen worden door redacteur Sander Blom (Uitgeverij Atlas Contact) verzorgd. Om de effectiviteit te waarborgen is maar een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk, niet meer dan tien. Voor meer informatie kun je een email sturen naar info@janvantoortelboom.nl.

Dit bericht is geplaatst in Agenda, Cursussen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.