Moordschoenen

2617_001Benn Flore schrijft nieuwe thriller

Wat doet een vrouw als ze ziet dat haar man een moord begaat? Blijft ze hem trouw? Slaat ze op de vlucht? Het zijn vragen die de uit Goes afkomstige Cindy bezighouden, als ze naar Washington DC is verhuisd.

Cindy speelt de hoofdrol in de nieuwe thriller ‘Moordschoenen’ van Ben Flore  (1946) uit Goes. Hij woont en werkt al ruim 35 jaar in Zeeland en is oprichter van reclamebureau Florad. Onder de naam Benn Flore publiceerde hij de afgelopen jaren diverse boeken, waaronder ‘Drie geloven op een kussen’ (2009), ‘Dom blondje en de Monetaire Unie’ (2011) en ‘Gelukkig gescheiden, of de rover beroofd’ (2013). Ook de serie Commissaris Renz Vos is van zijn hand. Flore schrijft tevens filmscripts. ‘Jenny’ en ‘Chicken Dinner Date’ zijn verfilmd.

Benn Flore: Moordschoenen – Uitgave van Benn Books, 252 pagina’s, 19,90 euro.

Dit bericht is geplaatst in Proza, thriller met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.