Pastorale

2584_001Een kleine aanvulling op een eerder bericht over componist Jan Karman in Middelburg. Eerder dit jaar publiceerde hij Fugatische bewerkingen van melodieën uit het Geneefse Psalter, Psalm 1 t/m 30. Nu heeft hij ook de uitgave beschikbaar van de Pastorale voor orgel/klavecimbel/piano. ,,Een bijzonder aangenaam stukje voor de komende kerst, bijvoorbeeld als in- of uitleidend orgelspel”, aldus Karman. Het stuk is te beluisteren via www.ganuenta.com/comp/Pastorale.mp3. Het muziekstuk is voor 3,90 euro verkrijgbaar via de muziekhandel.

Dit bericht is geplaatst in Muziek met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.