Tussenstand PZC Publieksprijs 2016 (4)

al12_0710_boekenprijsbannerIk houd u nu maar even op de hoogte van de recente, snelle ontwikkelingen aan het verkiezingsfront. Rieks Veenker blijkt behalve een sprinter ook een duurloper, zijn voorsprong in de strijd om de PZC Publieksprijs 2016 groeit. Marlies Allewijn houdt zich kranig als nummer twee. Chris de Stoop is de nieuwe nummer drie. Zilt zoet Zeeland zit nog wel in het spoor.

 

De top 20 op vrijdag 21 oktober om 12.00 uur op basis van ruim 2100 internetstemmen (tussen haakjes de stand van donderdag 20 oktober 12.00 uur):

  1. ‘De tuinen van Ginder’ – Rieks Veenker 521 (467)
  2. ‘Ze was 16’ – Marlies Allewijn 245 (231)
  3. ‘Dit is mijn hof’ – Chris de Stoop 228 (206)
  4. ‘Zilt zoet Zeeland’ – Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Tanja van den Berge 225 (207)
  5. ‘Terviseks’ – Wouter van Acker, Jos Rouw 165 (165)
  6. ‘Vermist’ – Ellen de Vriend 153 (119)
  7. ‘Mural Goes,  the glossy’ 127 (123)
  8. ‘Atlas van de Watersnood 1953’ – Koos Hage 79 (78)
  9. ‘Sleutelhart’ – Mischa van Broekhoven 51 (50)
  10. ‘West-Mongoolse gezangen’ – Kees Francke 48 (48)
  11. ‘Er zit een ziel in!’ – Eugène de Kok 36 (35)
  12. ‘Beveland, hart van Zeeland!’ – Jan J.B. Kuipers 35 (35)
  13. ‘Gedwongen vriendschap’ – Paul J. van Sluijs 32 (28)
  14. ‘Jan Toorop, een bevlogen Javaan’ – Henny van Kesteren 30 (30)
  15. ‘Het Leenschuurtje’ – Sarah Barrage 30 (30)
  16. ‘Borssele & Polder 400 jaar’ 26 (26)
  17. ‘Krassen’ – Chawwa Wijnberg 21 (21)
  18. ‘De onvermijdelijkheid der dingen’ – Theo Raats 17 (17)
  19. ‘Zoals het licht valt’ 16 (4)
  20. ‘101 plekken in Zeeland die je gezien moet hebben’ – Jan Kuipers, Heleen Dekker 13 (12) 

    De stembus is geopend tot vrijdag 4 november 12.00 uur.
    Stemmen kan via de site pzc.nl/publieksprijs

Dit bericht is geplaatst in Boekenprijs met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.