Kinderboekenschrijvers in Middelburg

jelmer1kat

We zitten nog midden in de Kinderboekenweek. Vorige week zag u het overzicht van lezingen en activiteiten al voorbij komen. Boekhandel de Drvkkery in Middelburg mailde nog een aanvulling: lezingen en kinderactiviteiten op donderdag en zaterdag.

PERSBERICHT

donderdag 13 oktober 2016 11.30 – 13.30 uur 14.30 – 16.00 uur

Kinderboekenschrijver Marc ter Horst leest voor in de Drvkkery

Kinderboekenschrijver Marc ter Horst leest op donderdag 13 oktober tussen 11.30 en 13.30 uur en tussen 14.30 en 16.00 uur voor in boekhandel de Drvkkery. Ter Horst is de schrijver van het boek De oma van de oma van mijn oma. Toegang is gratis.

De oma van de oma van mijn oma

Hoe leefde jouw oma? En je oma’s oma? En daar de oma van? De oma van de oma van mijn oma is een vrolijk kinderboek dat je via tientallen opa’s en oma’s mee de geschiedenis in neemt. Van theekransje tot Facebook, van paard tot elektrische fiets en van ganzenveer tot smartphone. Een vrolijk geschiedenisboek voor nieuwsgierige kinderen.

***********************************

Zaterdag 15 oktober 2016, 13.30 uur

Tangramkat met Maranke Rinck en Martijn van der Linden

Maranke Rinck en Martijn van der Linden vertellen op zaterdag 15 oktober tussen 13.30 en 15.00 uur alles over het prenten-, speel- en puzzelboek Tangramkat. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag met Tangram!

Schrijfster Maranke Rinck en illustrator Martijn van der Linden zijn de bedenkers en makers van het boek Tangramkat; een prentenboek waarin het verhaal en de illustraties draaien om de klassieke Chinese puzzel tangram. Tangramkat is een speelprentenboek, het stimuleert kinderen om méér te doen met het verhaal. Deze middag gaan de kinderen zelf aan de slag met tangram.

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.