Maandag begint de verkiezing PZC Publieksprijs

al12_0710_boekenprijsbannerMaandag 10 oktober begint de stemming voor de PZC Publieksprijs 2016. Er zijn dit jaar tachtig boeken ingezonden, die allemaal kans maken de cheque van 1.000 euro te winnen.

Vorig jaar ging de prijs naar het boek Truien bij de vleet van Anja Geldof en Stefanie Huibregtse, zij verzamelden ruim 2.300 stemmen. Het jeugdboek Bloedbroeder 1618 van John Brosens bezette de tweede plaats, Vissers, kapers, arbeiders van Peter van Druenen werd derde.
U kunt met ingang van maandag stemmen tot vrijdag 4 november 12.00 uur via de site www.pzc.nl/publieksprijs. Het boek dat de meeste stemmen weet te vergaren, wint. De PZC Publieksprijs voor het populairste Zeeuwse boek van 2015-2016 wordt georganiseerd in het kader van de Week van het Zeeuwse Boek (2 tot en met 12 november) en de Zeeuwse Boekenprijs.
Zaterdagavond 5 november wordt in het gebouw van de ZB – Zeeuwse Bibliotheek in Middelburg de winnaar bekendgemaakt.
Schriftelijk stemmen kan ook. Stuur een briefkaart met de titel van uw favoriete boek naar: PZC Publieksprijs, Postbus 5046, 4380 KA Vlissingen

Dit bericht is geplaatst in Agenda, Boekenprijs met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.