Zeeuwse schrijvers geselecteerd voor BOEK10

boek10_7_v1_lr-voorkantfrontcover-de-witpenmerel

De Zeeuwse schrijvers Fiona Hack en Jan Zegers draaien mee in het project BOEK10 van Uitgeverij Godijn Publishing en de online boekwinkel Heel Nederland Schrijft. Voor BOEK10 zijn tien manuscripten geselecteerd, die goed genoeg bevonden werden om uit te geven. Hack en Zegers behoren bij de tien uitverkorenen.


Fiona Hack (1972) schreef het jeugdboek – haar derde – Nadja en Najib. Ze zegt over haar boek, dat daarin de positie van meisjes en kinderen in het algemeen aan de orde komt, dat er piraten en een moedige koninklijke tweeling in voorkomen. Kinderen vanaf acht jaar kunnen het boek zelf lezen. Hack is schrijfster en uitgeefster.
Van Jan Zegers (1944) uit Terneuzen wordt de roman De witpenmerel gepubliceerd. Het is zijn derde boek. Het verhaal draait om de alleenstaande moeder Maria en haar autistische zoon William.
De tien boeken van BOEK10, waaronder de twee Zeeuwse, worden donderdag 22 september gepresenteerd in de Verkadefabriek in Den Bosch. Jan Zegers zorgt vrijdag 30 september om 20.00 uur met PZC-verslaggever Jan van Damme voor een Zeeuwse presentatie in Porgy & Bess Terneuzen.

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.