Win kaartjes voor de film Genius

geniusVia Zeelandgeboekt kan ik dit jaar weer vijf keer twee kaartjes beschikbaar stellen voor een film van het festival Film by the Sea. Deze keer gaat het om de film Genius van Michael Grandage. De vertoning is maandag 12 september om 21 uur in bioscoop CineCity in Vlissingen. Alleen abonnees van Zeelandgeboekt komen in aanmerking. Wie vóór vrijdag 2 september 12.00 uur via een mail aan j.vandamme@pzc.nl reageert, maakt kans.
De biografische film draait mee in de literatuurcompetitie van Film by the Sea.

De filmbeschrijving:

New York, jaren twintig. Max Perkins (Colin Firth) is een gerespecteerd literair editor van schrijvers als Hemingway en Scott Fitzgerald. Op een dag ontvangt hij van ene Thomas Wolfe (Jude Law) een chaotisch, veel te lang manuscript dat tot dan toe door iedere uitgever is geweigerd. Perkins is ervan overtuigd een literair genie te hebben ontdekt. Wat volgt is een jarenlange symbiotische maar ook moeilijke relatie van Perkins met de briljante en zelfdestructieve Wolfe. Daarnaast zijn we getuige van Wolfes turbulente verhouding met zijn vrouw Aline (Nicole Kidman), zijn alcoholmisbruik en andere verslavingen.

Regie: Michael Grandage; Land: UK, USA. Jaar: 2016. Lengte: 104 min. Genre: Biografie, drama. Taal: Engels. Ondertiteling: Nederlands. Cast: Colin Firth, Jude Law, Nicole Kidman. Maandag 12 september, CineCity Vlissingen.

Dit bericht is geplaatst in Prijsvraag met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.