Schrijfwedstrijd Raadselige Roos

logo-literair-cafe-venrayPERSBERICHT

Literair Café Venray

Beste oud deelnemer/belangstellende,

Literair Café Venray nodigt u van harte uit mee te doen aan de 24ste editie van de schrijfwedstrijd Raadselige Roos. U kunt deelnemen door een gedicht en/of een verhaal in te sturen vóór donderdag 1 oktober 2016. Het thema dit jaar is: Vliegen op eigen vleugels. Dit thema is verplicht voor alle inzendingen, zowel proza als poëzie.

De schrijfwedstrijd is bedoeld voor eenieder die talent heeft om een verhaal of een gedicht te schrijven en biedt u een uniek podium om uw schrijftalent te toetsen. Net zoals bij elke wedstrijd horen ook bij een schrijfwedstrijd enkele spelregels. De spelregels zijn te vinden op onze website: www.literaircafevenray.nl, webpagina Raadselige Roos.

In het kort: uw gedicht moet minimaal uit 50 en maximaal uit 150 woorden bestaan. Een verhaal minimaal 500 tot 1500 woorden. Beide mogen niet eerder gepubliceerd zijn en moeten in het Nederlands geschreven zijn. De inzendingen kunnen uitsluitend per e-mail worden ingezonden naar: raadseligeroos@literaircafevenray.nl

Het inschrijfgeld bedraagt € 20,– en dient te worden overgemaakt op de bankrekening van het Literair Café Venray: NL 46 RABO 0132 594 250 onder vermelding van Roos 2016 en uw naam en woonplaats. Dit in verband met de juiste registratie van uw inschrijving.

Net als in voorgaande jaren verschijnen de werken van de winnaars van de Proza-, Poëzie- en Bijprijs in onze bundel met tekeningen en schilderijen van leerlingen van de cursus Beeldend werk verbonden aan het Kunstencentrum Jerusalem Venray. Naast de bundel ontvangen de prijswinnaars een oorkonde met een juryrapport, een boekenbon en natuurlijk de traditionele bos rozen.

De feestelijke uitreiking Raadselige Roos 2016 vindt plaats op zondag 22 januari 2017. Burgemeester Hans Gilissen zal als altijd de winnaars van de schrijfwedstrijd bekend maken. Wij wensen u veel creativiteit bij het schrijven van uw gedicht en/of verhaal en zien uw inzending met belangstelling tegemoet.

Met hartelijke groet,

Namens de organisatie Raadselige Roos,

Adie Steen en Marij Peeters

Secretariaat Raadselige Roos:

Noordsingel 29, 5801 GJ Venray, 0478-584206

Dit bericht is geplaatst in Prijsvraag met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.