Bruggenbouwer

brugPERSBERICHT

Bruggenbouwer – Is scheiden altijd lijden?

Bruggenbouwer is een verhalen-  en gedichtenbundel over scheiden, met bijdragen van diverse auteurs uit Nederland en België. Achterin de bundel zijn negen artikelen opgenomen, geschreven door professionals die helpen het leed bij kinderen minimaal te houden, zoals een mediator, kinderpsycholoog etc.

******************************

De bundel biedt dertien verhalen, veertien poëtische of felrealistische gedichten en negen informatieve artikelen van professionele hulpverleners.

Uitgeefster Fiona Hack: ,,Onlangs luisterde ik naar het zoveelste item op de radio over vechtscheidingen. Op televisie kwam het thema regelmatig voorbij in het journaal en andere jeugdprogramma’s. Het riep allerlei vragen bij me op. Ik kon niet geloven dat er geen betere manier was om uit elkaar te gaan dan vechtend in de rechtbank. Ik vroeg me ook af of scheiden in alle gevallen lijden met zich meebracht. De vraag: Is scheiden altijd lijden, heeft voor verschillende mooie verhalen en gedichten gezorgd. Over bonusmoeders en invalpapa’s, huisdieren die helpen bij het gemis en de eerste ontmoeting van de kinderen. Je zal veel herkenbare situaties tegenkomen. Er hebben ook professionals gereageerd op de stelling. Een psycholoog, kindercoach, mediator en ervaringsdeskundigen hebben een artikel geschreven over hoe hun aanpak kan helpen het kinderleed te minimaliseren. Verder is er informatie over de cursus Kinderen In Echtscheiding Situaties en een pas ontwikkelde co-ouderschap app. De verhalen- en gedichten zijn geschikt voor kinderen van 10+ en telt 180 pagina’s.”

Meer info: Fiona Hack samensteller van de bundel en eigenaar uitgeverij De klimmende ster, fionahack@zeelandnet.nl of whatsapp 0651361818.

 

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid, Prijsvraag met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.