Jan Siebelink in Middelburg

margjeSchrijver Jan Siebelink (77) pakt de draad weer op. Tien jaar geleden verscheen zijn met de AKO Literatuurprijs bekroonde roman Knielen op een bed violen, waarin we kennis maken met het gezin Sievez. Vooral vader Hans Sievez kwam in beeld. Vorige maand verscheen Siebelinks nieuwste: Margje. Daarin is Ruben Sievez, de zoon uit Knielen op een bed violen, een oudere man die gedurende een oudejaarsnacht terugkijkt op zijn leven. Eén van zijn grote vragen: hield zijn moeder niet meer van zijn jongere broer Thomas, die rebelleerde tegen zijn vader?
Vrijdag 4 december praat PZC-verslaggever Jan van Damme met de schrijver over Margje in het kader van de serie PZC-lezingen in de Kloveniersdoelen in Middelburg. Aanvang 16 uur. Kaarten (7,50 euro, PZC-abonnees met bon 3,50 euro) te koop in boekhandel De Drvkkery Middelburg en via drukkerijmiddelburg.nl/tickets.

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.