Overvloed

Overvloed-1000x380PERSBERICHT

‘Over vloed’ is een avondvullend programma met beelden, liederen, muziek en poëzie, rond het thema overvloed. Of gaat het over … vloed? Het water, waarmee wij hier in Zeeland zo verbonden zijn, wordt op vele manieren bezongen, zowel in gedichten als in liederen. Na verschillende uitvoeringen, is het gezelschap nu neergestreken in de Nicolaaskerk te Kortgene. De voorstelling is op 2 oktober. Aanvang 19.30 uur. Entree €5,-. Het gezelschap bestaat uit: Jorien Brugmans, dichter, Jos Genbrugge,  gitaar en mondharmonica, Betsy de Jonge, keramiste en verbindend element, Leunis de Jonge, beeld en geluid, Anja Kopmels, gitaar en zang, Thomas Rubico, dichter. Verdere techniek door Sjaak Stoutjesdijk.

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.