Simone van der Vlugt signeert

vlugt-de lege stad-rgbPersbericht

Simone van der Vlugt signeert haar nieuwe historische roman De lege stad op zaterdag 2 mei in Middelburg en Goes: van 13.30 tot 14.30 uur in de Drvkkery Middelburg, van 15.30 tot 16.30 uur in boekhandel Het Paard van Troje in Goes. Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste schrijvers van jeugdboeken, thrillers en historische romans. Ze ontving diverse prijzen waaronder de NS Publieksprijs voor Op klaarlichte dag. In totaal werden van haar boeken voor volwassenen meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht.

Haar debuut De reünie wordt verfilmd met in de hoofdrollen Thekla Reuten en Daan Schuurmans. Op 23 maart verscheen haar nieuwe historische roman, De lege stad. Een ontroerende roman over een jonge vrouw en haar familie in oorlogstijd. Op 14 mei 1940 wordt Rotterdam getroffen door het zwaarste bombardement dat Nederland ooit heeft gekend. Voor de pasgetrouwde Katja  betekent dit het einde van haar onbezorgde leven. De binnenstad waar ze opgroeide, wordt volledig verwoest en bijna de helft van Katja’s familie komt om. Samen met haar man Daniel neemt ze haar overgebleven broertjes en zusjes in huis. Katja is vastbesloten hen door de oorlog heen te helpen. Maar wanneer het leven grimmiger wordt en iedereen zich gedwongen ziet steeds ingewikkeldere keuzes te maken, wordt het met de dag moeilijker om aan dit voornemen te blijven voldoen.
Vlugt, Simone van der 2015 (c) Wim van der Vlugt-bewerkt lagere resolutieSimone van der Vlugt signeert zaterdag 2 mei:
Drvkkery Middelburg 13.30-14.30 uur
Het Paard van Troje Goes 15.30-16.30 uur

Dit bericht is geplaatst in Agenda met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.