Pieter Sparre gefilmd in Terneuzen

troostDe uit Terneuzen afkomstige Pieter Sparre – pseudoniem van Pieter Vroegop – publiceerde vorig jaar zijn tweede roman: De troost van een lichaam. Op 6 februari van dit jaar interviewde wethouder Frank Dey hem in Porgy & Bess, Terneuzen. Daarvan is een videoregistratie gemaakt. Het oorspronkelijke interview duurde 40 minuten, de compilatie is 18 minuten. Pieter Sparre: ,,In het interview vertel ik iets over het Terneuzen van mijn jeugd, over mijn manier van schrijven en over de thema’s van mijn tweede boek, De troost van een lichaam.”

De link is: http://youtu.be/1nvAVZWj0yY

Dit bericht is geplaatst in Biografie, Video met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.