PZC-publieksprijs tussenstand 6

logoDe vissers van Breskens willen er geen twijfel over laten bestaan. Vandaag kwam er een doos met duizend (!) poststemmen binnen op de PZC-redactie. Daarmee wordt de afstand ten opzichte van de achtervolgers nagenoeg onoverbrugbaar. Tenzij er een wondertje gebeurt.

Ik geef nu een globale tussenstand, want nog niet alle internetstemmen zijn verwerkt. Maar orde grootte liggen de zaken zo voor de PZC-publieksprijs op dit moment. Aan kop Breskens en de Visserij met ruim 1700 stemmen; daarna De Stenen van Cruz de Ferro zwijgen 336 stemmen, en op drie Feniksvrouw met 328 stemmen.

Zoals het er nu uitziet zit er alleen nog spanning in de strijd om de tweede en derde plaats. Of tovert er nog iemand meer dan duizend stemmen uit zijn hoge hoed?

De winnaar van de PZC-publieksprijs wordt zaterdagavond bekendgemaakt in de Zeeuwse Bibliotheek in Middelburg tijdens de bijeenkomst ter gelegenheid van de Zeeuwse Boekenprijs. Er kan nog gestemd worden tot morgen 18.00 uur via www.pzc.nl/publieksprijs.

Dit bericht is geplaatst in Boekenprijs met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.