PZC-publieksprijs tussenstand 4

logoMet ingang van vandaag publiceren we de tussenstand van de stemming voor de PZC-publieksprijs dagelijks op de voorpagina van de PZC en op dit weblog. Tot en met aanstaande vrijdag. Op de PZC-site wordt dagelijks rond 12.00 uur de tussenstand van dat moment bekendgemaakt. We gaan nu de tot nu toe per post binnengekomen stemmen tellen, zodat die morgen in stand worden meegenomen. De winnaar van de publieksprijs wordt zaterdagavond bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Zeeuwse Boekenprijs in de Zeeuwse Bibliotheek in Middelburg.

PZC maandag 3 november 2014

VLISSINGEN – De tussentijdse telling van de stemmen voor de publieksprijs voor het Zeeuwse boek 2014 laat een kleine verschuiving zien in de topdrie. Zo staat ‘Meester Mitraillette’ nu in de topdrie, net ten koste van ‘De Stenen van Cruz de Ferro zwijgen’ (168 stemmen). De topdrie op dit moment:
1. Breskens en de Visserij; Frans Meijaard, Reggie Corijn, Wilma Valk (358 stemmen) (1).
2. Feniksvrouw; Rachelle Verhage (209) (2).
3. Meester Mitraillette; Jan Vantoortelboom (178) (4).
Stemmen op één van de 77 ingezonden boeken kan nog tot vrijdag 7 november 18.00 uur via www.pzc.nl/publieksprijs of PZC-publieksprijs, Postbus 5046, 4380 KA Vlissingen.

De winnaar van de PZC-publieksprijs wordt zaterdag 8 november bekendgemaakt in de Zeeuwse Bibliotheek in Middelburg, tijdens de avond van de Zeeuwse Boekenprijs.

 

Dit bericht is geplaatst in Boekenprijs met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.