Heksenwaan beste fantasyboek 2014

heksenwaanIris, gefeliciteerd!!!! Iris Compiet, beste lezer, is vormgeefster bij de Drvkkery in Middelburg. Ze illustreerde het door Martijn Adelmund geschreven Heksenwaan. Laat nu precies dat boek tot ‘het beste fantasyboek van 2014’ zijn verkozen. Dat is wel een felicitatie waard, zou ik zo zeggen.

Boekhandel de Drvkkery meldt: ,,Het duo zegt dolblij te zijn met de publieksprijs en had het echt niet verwacht, ook al zijn ze jaren bekenden in het genre. Martijn werkte bij diverse fantasybladen en uitgeverijen en Iris is geruime tijd fantasyillustratrice. ‘Dit voelt echt als de kroon op jaren van hard werken’, zegt Adelmund. De uitreiking vond plaats tijdens het Thriller-festival in Zoetermeer.”

Grappig. Ik ben zelf niet zo onder de indruk van het verhaal over Nikkie Zeevenslooten, de hoofdpersoon van Heksenwaan. Zie het item dat ik 28 augustus van dit jaar over het boek schreef.

Dit bericht is geplaatst in Boekenprijs met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.